НА ШЛЯХУ ДО СЕБЕ. РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ ТУРЧЕНКО Ф. Г. ПЕРЕД ВИКЛИКАМИ ЕПОХИ. СПОГАДИ ІСТОРИКА. ЗАПОРІЖЖЯ: ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ГЕЛЬВЕТИКА», 2023. 400 С. (Південний архів (історичні науки), 2025)
НА ШЛЯХУ ДО СЕБЕ. РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ ТУРЧЕНКО Ф. Г. ПЕРЕД ВИКЛИКАМИ ЕПОХИ. СПОГАДИ ІСТОРИКА. ЗАПОРІЖЖЯ: ВИДАВНИЧИЙ ДІМ «ГЕЛЬВЕТИКА», 2023. 400 С.